search
Tweede seizoen 'Andor' introduceert bekende 'Star Wars'-robot
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Andor' introduceert bekende 'Star Wars'-robot

In seizoen 2 van 'Andor' zal een erg bekende en geliefde droid uit de 'Star Wars'-films te zien zijn.

Nu het eerste seizoen van Star Wars: Andor erop zit, is het wachten op het tweede en laatste seizoen van de serie. Nu blijkt dat er in dit nieuwe seizoen een wel heel bekend personage terug zal komen.

De prequel-serie van Rogue One zal in seizoen 2 nog meer elementen uit de Star Wars-film uit 2016 bevatten. Een van de manieren waarop dit gedaan zal worden, is door de geliefde droid K-2SO terug te brengen. In een gesprek met Collider lijkt de maker van de serie, Tony Gilroy, bevestigd te hebben dat de robot te zien zal zijn.

Een moeilijk stuk bagage
Op de vraag over hoe waarschijnlijk het was dat K2 in het tweede seizoen te zien zal zijn, antwoordde hij: "Nou, ik denk dat dat een van de verantwoordelijkheden van deel 2 is. Het is duidelijk dat als we Rogue tegenkomen, we daarmee te maken hebben".

Gilroy sprak eerder over de komst van K-2SO in de serie en herhaalde dat de serie zich zo'n vijf jaar voor de gebeurtenissen van Rogue One afspeelt, wat betekent dat er voldoende tijd zou zijn voor de personages om elkaar te ontmoeten en partners te worden. Eerder dit jaar merkte Gilroy op dat er meerdere redenen zijn waarom de droid niet in het eerste seizoen te zien was:

"Ik zou zeggen: wacht maar af. Het is een verhaal dat we graag willen vertellen. Het is moeilijk om een "‹"‹Imperial droid bij je te dragen en niet alle aandacht te trekken. Het is een moeilijk stuk bagage. Als we het doen, doen we het op een spectaculaire manier, in plaats van het te presenteren en te negeren, of het te presenteren of te verbergen, of de slechte versies die we hadden moeten doen".

Andor seizoen 1 is te bekijken op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen