search
Waarom hebben de acteurs van 'Friends' een hekel aan het themalied en de openingsscène?
Series / Nieuws

Waarom hebben de acteurs van 'Friends' een hekel aan het themalied en de openingsscène?

\'Friends\' acteurs onthullen dat ze het themalied en de openingsscène haten en dit is waarom.

De openingsscène en het themalied van Friends hebben een plekje in de tv-geschiedenis verdiend. De iconische cast van de serie was er echter helemaal niet blij mee.

In de openingsscène van Friends dansen en hebben de zes acteurs plezier in en rond een fontein. Ze hebben kleurrijke paraplu's en de bekende Central Perk-bank en -lamp.

Op de achtergrond speelt natuurlijk "I'll Be There For You" van The Rembrandts. Hoewel de cast eruit ziet alsof ze het heel gezellig hebben, was het eigenlijk een onaangename ervaring.

Waarom de cast de openingsscène en het themalied haat
Jennifer Aniston vertelde in een interview met BBC dat dansen in de fontein "een beetje vreemd" aanvoelde en voegde eraan toe dat "niemand echt een grote fan was van dat themalied".

In het boek van Miller, I'll Be There For You deelde Lisa Kudrow dat ze niet dacht dat ze "in de stemming waren - of er zelfs maar uit zouden zien alsof ze nog lol hadden" na te veel dansjes in het water, omdat ze uiteindelijk begonnen te bevriezen.

Sommige kijkers delen de gevoelens van de cast over het themalied van Friends en noemden het zelfs "flauw" en "vervelend". Ondanks dit alles is het toch een hele iconische openingsscène.

Bekijk hieronder de openingsscène


Bekijk hier FriendsInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen