Komt er een "What If..."-versie van 'The Walking Dead'?

Komt 'The Walking Dead' met

Er komen een hoop 'The Walking Dead' spin-offs aan, maar volgens deze acteurs kan er nog wel eentje bij...

Nina Beerendonk, 28 november 2022 13:43

Hoewel The Walking Dead voorbij is, komen er nog een hoop spin-offs aan. Volgens acteurs Callan McAuliffe en Teo Rapp-Olsson kunnen er echter nog wel een paar bij, want zij zeggen dat ze graag een What If...?-stijl spin-off serie zouden zien van The Walking Dead.
In een interview met Insider werd aan The Walking Dead-castleden gevraagd om hun ideeën voor de franchise te delen, waarop McAuliffe en Rapp-Olsson antwoordden dat ze een spin-off willen in de stijl van Marvel's What If...?. De Marvel-serie neemt canonieke personages en gebeurtenissen uit het Marvel Cinematic Universe en verkent alternatieve tijdlijnen waarin die gebeurtenissen anders plaatsvonden.

Pizzabezorgers en buitenaardse wezens
McAuliffe, die Alden speelt in de serie, zegt dat hij graag een aflevering zou willen zien over buitenaardse wezens in de zombie-apocalyps. Rapp-Olsson, Sebastian Milton in de serie, wil daarentegen een wereld zien waarin Sebastian bepaalde personages kende voordat de apocalyps plaatsvond:

"In een alternatieve wereld, zouden Glenn en ik pizzabezorgers zijn", is het plan van Rapp-Olsson. "Ik denk dat het er gewoon om zou gaan dat we kleine chaotische kinderen zijn, die zichzelf redden van zombies…"

McAuliffe heeft een ander idee: "Ik weet niet hoe het zou heten, maar als we er nog een gaan doen, dan kunnen we er net zo goed gelijk helemaal voor gaan en dan moeten er buitenaardse wezens zijn. Er zou van alles moeten zijn... Ik zou zeker kijken naar een 'Walking Dead: What If' ".

The Walking Dead kijk je op Disney+.
Bron: Insider

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Disney

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws