Zo ziet het alternatieve einde van 'The Walking Dead' er uit

Foto toont ander einde van 'The Walking Dead'

Een foto van het alternatieve einde laat zien hoe de serie ook had kunnen eindigen.

Robyn van Gorsel, 29 november 2022 11:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na elf seizoenen zit het mateloos populaire programma The Walking Dead erop.
De seizoensfinale van het aller laatste seizoen ooit eindigde met Rick (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira). Eindelijk kregen kijkers antwoord op de vraag waarom de twee naar hun kinderen Judith (Cailey Fleming) en Rick "RJ" Grimes Jr. (Antony Azor) moeten.

Ander einde
Dat is het officieel einde van The Walking Dead. Maar de makers hebben nu ook beeld vrijgegeven van het ónofficiële einde. Het gaat om een vooruitblik waarin we de nieuwe generatie zien: de volwassen kinderen van Rick, Michonne, Aaron (Ross Marquand), Jerry (Cooper Andrews) en Rosita (Christian Serratos).

Cinematograaf Duane Charles Manwiller deelde een foto van het alternatieve einde op zijn Instagram. Die foto zie je overigens onderaan dit artikel.

Foto
Op de foto zien we een volwassen Rick Grimes Jr. (Roland Buck III), Ezra (Seoum Tylor Aun), Coco (Sahara Ale), Gracie (Tess Cline) en Judith Grimes (Britt Baron).

Het beeld is door de cinematograaf genomen op de set, want deze alternatieve scene is uiteindelijk wel opgenomen. Waarom hij niet gebruikt is, is niet bekend.


Bron: Instagram

Lees meer over: the walking dead

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws