search
Voortijdige ejaculatie was een noodgreep om verhaallijn 'The Big Bang Theory' te redden
Series / Nieuws

Voortijdige ejaculatie was een noodgreep om verhaallijn 'The Big Bang Theory' te redden

Showrunner Molaro bedacht een bijzondere truc om de verhaallijn te redden.

De afgelopen tijd zijn er de nodige nieuwtjes losgekomen over The Big Bang Theory. De meeste van deze informatie komt uit The Big Bang Theory: the Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series door Jessica Radloff. Recentelijk dook er weer een interessant nieuwtje op over een nogal heftige scène..

Raj en Penny in bed
Aan het einde van seizoen 4 was de cliffhanger dat Raj (gespeeld door Kunal Nayyar) en Penny (gespeeld door Kaley Cuoco) samen in bed lagen en op het punt stonden de liefde te bedrijven.

truc in seizoen 5
Showrunner Molara in het boek: "Ik vond het einde van de seizoensfinale van seizoen 4 echt niet leuk". Ik was er de hele tijd boos over ... Ik ging naar boven naar kantoor toen we weer aan het werk gingen [in seizoen 5] en zei zoiets als: 'Dit zit me echt dwars. Ik denk dat ik een manier heb om eruit te komen en de karakters behouden zoals ze zijn."

Seks tussen Raj en Penny zou de verhaallijn van de serie natuurlijk compleet hebben veranderd.

Voortijdige ejaculatie
Het idee leidde tot Raj's voortijdige ejaculatie in de eerste aflevering van seizoen 5. Raj en Penny belandden weliswaar in bed, maar er gebeurde uiteindelijk feitelijk niets tussen hen. Hoewel de vraag natuurlijk wel is of dit nu wel of niet als seks telt?



Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max

Onverwacht vertrek schokte iedereen bij 'The Big Bang Theory'

'The Big Bang Theory'-actrice gaat dit nooit meer doen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen