Grootschalige nieuwe fantasy-serie 'Willow' is nu te streamen op Disney+

Fantasy-serie 'Willow' is nu te zien op Disney+

De eerste twee afleveringen van de nieuwe fantasy-serie 'Willow' zijn nu te streamen op Disney+.

Nina Beerendonk, 1 december 2022 12:27

Het lange wachten op de terugkeer van Willow is voorbij, want de franchise is terug op Disney+ met een nieuwe serie. Disney heeft het groots aangepakt met de fantasyserie, maar tot nu toe zijn de reacties nog niet laaiend enthousiast.

Vandaag ging Willow in première op Disney+. De eerste twee afleveringen zijn nu te zien op de streamingdienst. Warwick Davis keert terug als de tovenaar Willow Ufgood, en hij wordt vergezeld door een nieuwe groep helden die Andowyne willen beschermen tegen een groeiende dreiging.

Gemengde reacties
Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een score van 84% van critics, maar het publiek geeft maar 39%. Joe Schmidt van ComicBook.com beoordeelde Willow en gaf de serie 3 van de 5 sterren: "Dat gezegd hebbende, 'Willow' heeft zijn teleurstellingen, hoewel het leuk is om te zien dat Disney+ zich inspant voor high-concept fantasie buiten het rijk van Star Wars en Marvel".

"De pilot is erg onhandig en het is niet duidelijk of deze het slachtoffer is van slechte montage, of een onrustige productie (waarbij meerdere regisseurs zich bij het project voegden en het project verlieten), of VFX-problemen, hoewel het waarschijnlijk een combinatie van alle drie is. Het acteerwerk is allemaal goed, maar er zijn momenten waarop het hoge tempo wordt onderbroken door bezuinigingen die niet natuurlijk of vloeiend aanvoelen"

De eerste twee afleveringen van Willow zijn te zien op Disney+. Iedere woensdag is er een nieuwe aflevering.


Bron: Comicbook

Lees meer over: Willow, Disney

Populair nieuws