search
HBO geeft de belangrijkste personages in 'The Last of Us' prijs
Series / Posters

HBO geeft de belangrijkste personages in 'The Last of Us' prijs

Eindelijk krijgen we te zien wie er allemaal in 'The Last of Us' spelen!

Het is bijna zo ver: over iets meer dan een maand komt The Last of Us uit op HBO.

Wie er in de hoofdrollen spelen, weten we nog niet. Tot nu toe dan, want woensdag maakte HBO via een aantal posters eindelijk de belangrijkste personages bekend.

Posters
In totaal bracht de streamingdienst elf posters uit voor de personages van de show. Het gaat hierbij om de karaktes Joel, Ellie, Marlene, Tommy, Tess, Bill, Sam, Frank, Henry, Riley en Sarah. Een paar van de posters zie je onderaan dit bericht.

Met het releasen van de posters krijgen we ook te zien welke acteurs en actrices verantwoordelijk zijn voor de karakters van het van origine Playstation-spel.

Zo speelt Pedro Pascal het karakter Joel, Bella Ramsey is Ellie, Anna Torv is Tess en Gabriel Luna kruipt in de huid van Tommy.

Verhaal
The Last of Us is een Playstation spel dat in 2013 werd ontwikkeld. In 2022 kreeg het een remake. Nu komt er dus een serie. Die is overigens deels geschreven door Neil Druckmann, de schrijver van het spel.

Het verhaal van de HBO-show speelt zich af twintig jaar nadat de wereld is overspoeld door een soort schimmel. Het is een virus dat mensen verandert in zombieachtige wezens die bekend staan als 'Clickers'.

Joel, een geharde en wantrouwende overlevende, moet het tienermeisje Ellie door het land begeleiden om hopelijk een vaccin te ontwikkelen.

The Last of Us komt op 15 januari uit op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen