Poster voor topserie 'The Last of Us' is een ode aan het brute bronmateriaal

Poster 'The Last of Us' is ode aan de games

De grote schare fans van de games zullen vast de nieuwe poster gelijk herkennen.

Glenn Walsh, 24-11-2022 07:49

Het is voor HBO momenteel druk produceren en veel promoten van de nieuwe serie The Last of Us. De serie gebaseerd op de populaire computerspellen heeft al wat beelden laten zien maar nu is er een officiële poster.
Verwachtingen zijn hoog voor de serie die begin 2023 uit moet komen. Na alle nieuwsitems en een trailer weet HBO de kijkers nu weer nieuwsgierig te maken met de nieuwe officiële poster. Op social media is de poster te zien waarop de twee hoofdpersonages Joel en Ellie staan, respectievelijk gespeeld door Pedro Pascal (The Mandalorian) en Bella Ramsey (Game of Thrones).

Gelijkenis met de titel uit 2013
De twee sterren staan op de voorgrond met achter hen het beeld van een compleet geruïneerde stad. Fans van de originele games zullen dit gelijk herkennen daar het veel gelijkenissen vertoont met de omslag van het eerste spel in de reeks van The Last of Us uit 2013.

Het lijkt er ook op dat binnenkort weer een nieuwe trailer zal verschijnen. HBO zal komend weekend een panel houden op de Braziliaanse Comic-Con. Nu is nog niet bekend wat daar bekend zal worden maar meestal gaat dit gepaard met nieuwe beelden.

Kijk hieronder naar de nieuwe poster. Op 15 januari 2023 gaat The Last of Us in première op HBO Max.Bron: HBO

Lees meer over: The Last of Us, Pedro Pascal, The Mandalorian, Bella Ramsey, Game of Thrones, HBO, HBO Max

Populair nieuws