search
Video: Peter Dinklage zingt over sterfgevallen 'Game of Thrones'
Series / Video/clip/featurette

Video: Peter Dinklage zingt over sterfgevallen 'Game of Thrones'

De acteur, die Tyrion Lannister speelt, zingt ook over zijn eigen succes.



Eén van de populairste series op het moment is HBO's Game of Thrones. De serie staat erom bekend dat heel veel personages overlijden en daaronder vallen zelfs hoofdpersonen. Denk maar aan Sean Beans Ned Stark en Jack Gleesons Joffrey Baratheon. Iemand die nog altijd leeft is Peter Dinklage's Tyrion Lannister. De acteur maakte speciaal voor Red Nose Day, een dag waarbij goede doelen massaal acties houden in het Verenigd Koninkrijk, een video met Coldplay.

De acteur zingt in bovenstaande video samen met een reeks achtergrondzangeressen een lied over de doden van de show. Op charmante wijze maakt de acteur, wiens personage geldt als één van de populairsten van de serie, duidelijk dat hij het einde gaat halen. Althans, dat wil hij.

Red Nose Day is al dertig jaar een traditie in het Verenigd Koninkrijk en begint langzaam andere landen te bereiken. Zo zijn in de Verenigde Staten Jennifer Aniston, Benedict Cumberbatch, Peter Dinklage, Anna Kendrick en velen anderen bezig geweest voor goede doelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen