search
Een liefdesbaby was het eerste idee voor 'That 90s Show' op Netflix
Series / Nieuws

Een liefdesbaby was het eerste idee voor 'That 90s Show' op Netflix

Verrassingskind voor Eric Forman in originele plannen 'That 90s Show'

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Met nog een maand wachten op That 90s Show komt het bericht dat de show er misschien wel heel anders zou hebben uitgezien.

That 70s Show
That 90s Show is een voortzetting van de hitserie That 70s Show, waar een groep tieners het Amerika van de jaren zeventig zichzelf en de wereld om zich heen leerden kennen.

De groep bestond uit Eric Forman (Topher Grace), Steven Hyde (James Masterson), Donna Pinciotti (Laura Prepon), Fez, Jackie Burkhart (Mila Kunis) (Wilmer Valderrama) en Michael Kelso (Ashton Kutcher). Een vaste set was de garage van Eric's ouders, Red (Kurtwood Smith) en Kitty (Debra Jo Rupp).

Originele plannen
In de originele plannen voor de sequel zou Eric een kind hebben waar niemand van wist.

"Ons eerste plan was dat Eric op een rock concert iemand had ontmoet, wat zou leiden tot een vijftien jarig meisje op de stoep, een onbekend kleinkind voor Red en Kitty," vertelt maker Terry Turner aan Variety.

Maar Netflix stuurde makers Bonnie en Terry Turner terug om het opnieuw te proberen met het argument dat het publiek warm zou worden van een onverwachtse liefdesbaby.

Zelfde gevoel
That 90s Show gaat over Leia, de 15-jarige dochter van Eric en Donna, op bezoek bij haar grootouders, nieuwe vrienden leert kennen en al snel -net als haar ouders- de garage van haar grootouders als vast honk gaat beschouwen.
Bekijk op instagram

Met een nieuwe groep jongeren en wat cameos van de originele cast in petto willen de makers het zelfde gevoel als de originele serie te pakken te krijgen.

Of dat ook lukt kun je vanaf 19 januari op Netflix bekijken!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen