Eerste trailer voor bloederige 'The Boys' spin-off 'Gen V'

Belangrijke personages terug in trailer 'Gen V'

'The Boys' spin-off belooft een bloederige wereld vol jonge superhelden

Daan Kusen, 4 december 2022 11:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Zet een groep jonge mensen met superkrachten bij elkaar in een school en je krijgt geheid rommel. En als je dat in het universum van hitserie The Boys doet, is een hoop bloed gegarandeerd!
Bloederiger dan The Boys
De superheldenserie The Boys mag dan bekend staan om zijn bloederige en soms schokkende scènes, spin-off Gen V lijkt de serie in dit alles te willen overtreffen. De nieuwe trailer geeft al een aardig voorproefje hiervan!

Eerste blik
Gen V zal een show zijn over jonge superhelden op een college campus. De serie zal qua tijdlijn ongeveer gelijk lopen aan The Boys seizoen 3. Hierdoor is er kans op bekende gezichten!

Zo zal Vought-president Ashley (Colby Minifie) te zien zijn, samen met Adam (P. J. Byrne), de Dawn of the Seven regisseur en Ashleys minnaar. Ook komt de supersnelle A-Train (Jessie T. Usher) in de trailer voorbij.

Nieuwe cast
Maar in het spotlicht staat vooral de nieuwe cast, waaronder Jaz Sinclair (The Chilling Adventures of Sabrina), die al enige ervaring heeft met het The Boys universum. Lizzie Broadway, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas, Maddie Philips en anderen zullen ook te zien zijn in dit spannende eerste seizoen.

Gen V zal in, net als het vierde seizoen van The Boys, in 2023 te zien zijn op Prime Video.
Bron: Youtube

Lees meer over: the boys, gen v, spin off, college

Populair nieuws