Het laatste seizoen van 'Riverdale' lijkt iets minder bizar te worden

Seizoen 7 van 'Riverdale' is minder bizar

Madelaine Petsch doet een boekje open over het zevende seizoen van de serie.

Fleur van Laar, 4 december 2022 10:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Riverdale seizoen 7 wordt niet zo gek of bizar als de vorige seizoenen, als we één ster mogen geloven. Fans van de unieke tienerdrama verwachten het onverwachte van Riverdale, of het nu gaat om horrorachtige uitweidingen of alternatieve realiteiten die nooit netjes worden uitgelegd.
Maar in de finale van seizoen 6 heeft de serie zichzelf misschien wel overtroffen: in een poging de stad te redden en Bailey's Comet te vernietigen, zet Cheryl haar krachten in. Maar als gevolg daarvan worden de personages naar de jaren vijftig gestuurd en lijkt alleen Jughead zich te herinneren wat er is gebeurd. De bizarre ontwikkeling is een opvallend moment voor Petsch, die Cheryl speelt, maar de fans vragen zich af wat er nu gaat gebeuren.

Wat staat ons te wachten in seizoen 7?
In een gesprek met Variety, ter promotie van de nieuwe kerst romcom Hotel for the Holidays, gaf Petsch ook een update over Riverdale seizoen 7. Ondanks de cliffhanger zei de acteur dat het komende seizoen - het laatste van de serie - meer geaard is en gericht op relaties op een manier die teruggrijpt naar het eerste seizoen.

In een vooruitblik op hoe het laatste seizoen eruit zal zien, heeft Riverdale showrunner Roberto Aguirre-Sacasa gezegd dat de afleveringen deels zullen gaan over het deconstrueren van de mythe dat de jaren '50 een perfecte tijd was en hoe dat niet voor iedereen opgaat. In een ander interview vergeleek de showrunner Riverdale seizoen 7 met Euphoria, maar dan in een ander tijdperk.

Lili Reinhart, die Betty speelt, zei dat de throwback setting verfrissend zou zijn en beloofde dat de fans van het einde zullen genieten. Hoewel ze niet in detail treedt over Riverdale seizoen 7, geldt Petsch' antwoord als een van haar meest openhartige over het afscheid van de serie.

De zes verschenen seizoenen van Riverdale zijn te streamen op Netflix.
Bron: Variety

Lees meer over: Riverdale, Netflix, Madelaine Petsch, Lili Reinhart

Populair nieuws