Nog een favoriet 'Game of Thrones'-personage in spin-off Jon Snow?

Nog een favoriet 'GOT'-personage in spin-off?

John Bradley staat positief tegenover een terugkeer als Samwell Tarly in spin-off 'Game of Thrones'.

Bas de Kramer, 4 december 2022 11:46

We weten dat Kit Harrington bezig is met zijn eigen Game of Thrones spin-off, waarin hij opnieuw serie-lieveling Jon Snow zal spelen. We zijn natuurlijk erg benieuwd welke favoriete personages nog meer terugkeren.
Samwell Tarly mee?
Niets is nog zeker maar in een recentelijk interview met Digital Spy gaf John Bradley (die Snow zijn goede vriend Samwell Tarly speelde) aan dat de hele cast momenteel een pauze heeft en nieuwe gebieden verkent, maar dat hij in de toekomst zeker niets uitsluit.

Quote Bradley
Tot nu toe heeft hij met niemand gesproken over het Game of Thrones vervolg maar hij zei: "als iemand een script mijn kant op wil sturen, zou ik het graag willen lezen".

Emilia Clarke
Deze woorden van Bradley klinken een stuk positiever dan de woorden die Emilia Clarke (zij speelt Daenerys Targaryen) eerder sprak. Ook zij gaf aan bekend te zijn met deze spin-off van Jon Snow maar ze gaf aan dat er geen kans was dat zij hier nog in zou verschijnen, hetgeen gezien de afloop van Danerys Targaryen ook heel logisch lijkt.Kijk Game of Thrones op HBO Max.
Bron: DigitalSpy

Lees meer over: emilia clarke, daenerys targaryen, hbo max, game of thrones, jon snow

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws