search
Welke spin-offs van 'The Walking Dead' komen er nu eigenlijk allemaal aan?

Welke spin-offs van 'The Walking Dead' komen er nu eigenlijk allemaal aan?

Zie jij door de bomen het bos nog? Hierbij het overzicht van de spin-offs van 'The Walking Dead'

Bas de Kramer
Twaalf seizoen langs hebben we kunnen genieten van de horrordrama-serie The Walking Dead. We zullen nu verder moeten zonder de serie, maar gelukkig zitten er de nodige spin-offs in het vat. Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet, hier een overzicht van de spin-offs die aanstaande zijn.

Fear the Walking Dead
De spin-off Fear the Walking Dead is al sinds 2015 gaande en zal komend jaar zijn achtste seizoen ingaan. De andere twee bestaande spin-offs: The Walking Dead: World Beyond en Tales of the Walking Dead zijn hoogstwaarschijnlijk afgelopen. Er komen ook 3 nieuwe spin-offs aan.

The Walking Dead: Dead City
The Walking Dead: Dead City gaat over Maggie en Negan, die vechten om te overleven in een post-apocalyptisch Manhattan. Hoe ze daar terecht gekomen is nog niet bevestigd, maar deze tegengestelde personages zullen gedwongen worden om samen te werken.

The Walking Dead: Daryl Dixon
De opnames van The Walking Dead: Daryl Dixon, met in de hoofdrollen Norman Reedus, Clémence Poésy en Adam Nagaitis, zullen naar verwachting zeer binnenkort in Frankrijk beginnen.

The Walking Dead: Untitled Rick en Michonne
De spin-off met de hoogste verwachtingen is The Walking Dead: Untitled Rick and Michonne . Rick Grimes was de eerste negen seizoenen de hoofdpersoon in de originele serie en zijn afwezigheid liet een gat achter. De verliefde twee zullen herenigd worden in deze eigen spin-off.

Kijk het origineel hier op Netflix.

Aanbevolen artikelen