search
Spannende teaser onthult releasedatum 'Yellowjackets' seizoen 2
Series / Nieuws

Spannende teaser onthult releasedatum 'Yellowjackets' seizoen 2

De Emmy-genomineerde serie komt binnenkort terug met nog meer drama van Showtime.

Het zat er al aan te komen maar nu is eindelijk bekend wanneer we de voetbalmeiden van de middelbare school weer kunnen zien in de drama Yellowjackets. Showtime heeft zojuist bekend gemaakt wanneer we seizoen twee kunnen verwachten.

In een teaser kondigt het televisienetwerk aan dat het tweede seizoen van Yellowjackets op vrijdag 24 maart verschijnt op de online kanalen en zondag 26 maart op de televisie. Dat er een tweede seizoen aan zou komen was wel te begrijpen na het aanraden van horrorlegende Stephen King, een 100% score op Rotten Tomatoes en dat de serie zeven Emmy nominaties in de wacht wist te slepen.

Survival, horror en drama in een geel jasje
Het is een serie dat deels een overlevingsverhaal bevat, een psychologische horror is maar ook een zogenoemde 'coming-of-age' drama. De serie volgt een groep meiden van de middelbare school die samen een voetbalteam vormen en een vliegtuigramp weten te overleven waardoor ze gestrand raken in de diepe wildernis.

In het tweede seizoen maken Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Samantha Hanratty, Courtney Eaton, Liv Hewson, Steven Krueger, Warren Kole, Kevin Alves en Sophie Nélisse hun opwachting. Laatstgenoemde wist al te vertellen dat het tweede seizoen extreem veel geweld zal bevatten.

Nog even wachten dus op het tweede seizoen van Yellowjackets. Kijk hieronder alvast de teaser.





Aanbevolen artikelen