Actrice sloeg haar man door het einde van '1899' op Netflix

Einde '1899' maakte actrice Gabby Wong gewelddadig

Wong: "Ik sloeg hem zo hard dat hij wakker werd."

Daan Kusen, 9 december 2022 13:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De spannende mysterie-serie 1899 was een grote hit. Zowel fans als critici waren laaiend enthousiast toen de serie, van de makers van Dark, op Netflix verscheen.
Het einde van 1899
Dit einde van 1899, waar alle passagiers van het schip Kerberos ontwaken in een ruimtestation in het jaar 2099, en de onthulling van het brein van de hele operatie, was voor veel kijkers een grote schok.

Dreun
Ook voor actrice Abby Wong, die Yuk Je speelt, was het einde op zijn minst onverwacht. Toen ze het script las had ze wel een heel ongewone reactie.

"Ik las de laatste aflevering om vier uur 's nachts, terwijl ik borstvoeding gaf aan mijn nieuwe kind, en ik denk dat ik mijn man een dreun gaf. Dat was mijn reactie. Ik sloeg mijn man zo hard dat hij wakker werd," vertelt Wong in een interview met Metro.Wilde ideeën
Over de makers van de serie, Jantje Friese en Baran bo Odar, zegt ze: "Die geniën hebben wilde, wilde ideeën!".

En hoewel Wong voorzichtig moest zijn met wat ze zei, gaf ze wel een intrigerend brokje informatie over de finale: "Ik weet niet of het een wilde theorie is, maar iedereen die je in die laatste scene ziet, is daar met een reden."

1899 is nu te zien op Netflix.Bron: Metro

Lees meer over: 1899, gabby wong, netflix, reactie, jantje friese, baran bo odar, dark

Populair nieuws