'The Walking Dead' moest eigenlijk met ander sterfgeval eindigen

Het laatst sterfgeval van 'The Walking Dead' zou eerst eigenlijk helemaal niet gebeurd zijn.

Adrienne Koolen, 10-12-2022 13:50

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De finale van The Walking Dead was erg spannend, maar had eigenlijk anders moeten aflopen. Er is namelijk iemand overleden die eerst zou blijven leven.
In de laatste aflevering van The Walking Dead probeerden Rosita (Christian Serratos), pater Gabriel (Seth Gilliam) en Eugene (Josh McDermitt) Rosita's baby, Coco, te redden uit een kindertehuis.

Ze kwamen vast te zitten en moesten via een pijp naar een open raam klimmen om te ontsnappen aan een gevaarlijke horde. Het lukte Gabriel en Eugene om in veiligheid te komen, maar Rosita viel naar beneden.

Een langzame dood
Het leek even alsof Rosita zou blijven leven, maar toen vertelde ze aan Eugene dat ze een beet had in haar schouder. Ze bezweek langzaam aan de infectie, omringt door haar vrienden.

Het idee van Serratos
Maker Greg Nicotero onthulde dat het lot van Rosita bedacht is door Serratos zelf. Er was namelijk eerst een versie waarin Rosita het zou overleven.

Dit is wat Serratos zei: "Ik denkt dat dit het juiste einde was voor Rosita, dat ze sterft om ervoor te zorgen dat haar kind blijft leven".

Ook schrijver Angela Kang reageerde op deze dood. Dit is wat ze zei: "Voor die fans die heel verdrietig zijn over de dood van Rosita, hoop ik dat ze weten dat dit iets was waar de hele Walking Dead-familie het over eens was. Het is niet iets dat aan iemand is opgelegd".

Bekijk op Disney+ The Walking Dead en hieronder de laatste momenten van Rosita.

Bron: Comicbook

Lees meer over: The Walking Dead, Rosita, Eugene, Gabriel, Coco, Greg Nicotero, Angela Kang

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Mysterieuze Amazon Original verovert Prime Video

Mysterieuze Amazon Original verovert Prime Video

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam