search
'Game of Thrones' onthult terugblik op Jon Snow: het gezicht van een nieuwe spin-off
Series / YouTube

'Game of Thrones' onthult terugblik op Jon Snow: het gezicht van een nieuwe spin-off

Is deze terugblik een hint naar 'Game of Thrones' spin-off?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
"Never forget what you are, the rest of the world will not." Deze woorden, gesproken door Tyrion Lannister, openen de terugblik op het personage van Jon Snow.

"Bastards and broken things"
De reis van Jon Snow is een lange. Van bastaard broertje van de Starks naar Koning in het Noorden, naar verbannen Targaryen. Hoe je ook over het laatste seizoen denkt, één ding staat vast: Jon Snow was een waanzinnig belangrijk personage.

Spin-off

"Herbeleef de emotionele en dood-trotserende reis van Jon Snow," is de zin waarmee HBO dit terugblik-filmpje aankondigt. De video komt op een interessant moment. Komend weekend zal er namelijk in Los Angeles de eerste Game of Thrones fan bijeenkomst plaatsvinden.

Al een hele tijd krijgen we te maken met teases over een eventuele Jon Snow spin-off. Acteur Kit Harington ziet het wel zitten en heeft een heel team om zich heen verzamelt. Ook schrijver George R.R. Martin ziet wel wat in een Jon Snow spin-off.

Zal die komend weekend dan eindelijk aangekondigd worden? We houden je op de hoogte! Ondertussen kun je alle seizoenen van Game of Thrones en House of the Dragon nog eens op je gemak terugkijken!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen