search
Nieuw op Netflix: De verrassende kerstserie 'Julestorm'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De verrassende kerstserie 'Julestorm'

De reeks is afkomstig van de hand van de makers van 'Hjem til Jul'...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het merendeel van de kerstseries die jaarlijks op ons worden losgelaten beschikken over een zeemzoet verhaal met steevast ook een vleugje romantiek. Deze gloednieuwe kerstserie genaamd Julestorm is even iets helemaal anders... of toch niet?

In Julestorm maken we kennis met een groep mensen die omwille van uiteenlopende redenen arriveren op de luchthaven van het Noorse Oslo. Ongeacht de kerstmissie die deze mensen in gedachten hadden, ze loopt net even anders dan gepland. Een storm zorgt er namelijk voor dat ze allemaal vast komen te zitten op de luchthaven.

Hjem til Jul
Dat de makers van Julestorm niet aan het proefstuk toe zijn mag duidelijk zijn. In het verleden verscheen van de hand van dezelfde makers namelijk ook al Hjem til Jul. Voor laatst genoemde geldt echter wel dat recent bekend raakte dat ze geen derde seizoen meer zal krijgen.

Julestorm is een miniserie welke bestaat uit zes afleveringen. Alle zes deze afleveringen zullen tegelijkertijd op Netflix worden gelanceerd. Dat zal gebeuren aankomende vrijdag 16 december 2022.

Ben je benieuwd om alvast een eerste glimp op te vangen van deze veelbelovende nieuwe kerstserie? Dan kan je daarvoor de onderstaande trailer even bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen