Waarom 'The Mandalorian' in seizoen 3 het beste tot nu toe laat zien

Acteur Giancarlo Esposito vertelt over wat we kunnen verwachten van seizoen 3 van 'The Mandalorian'.

Nina Beerendonk, 12 december 2022 14:38

Goed nieuws voor fans van The Mandalorian: in maart van 2023 is het tijd voor het nieuwe seizoen. Acteur Giancarlo Esposito, die de rol van Moff Gideon speelt, onthult alvast dat dit seizoen nog beter zal zijn dan de vorige seizoenen.
Seizoen 2 van The Mandalorian eindigde met een flinke cliffhanger, dus wachten de meeste kijkers sindsdien ongeduldig op het nieuwe seizoen. Maker Jon Favreau deelde al eerder dat seizoen 3 een "veel grotere reikwijdte heeft", wat natuurlijk goed nieuws is voor fans.

Iedere aflevering is een film
Nu heeft ook Giancarlo Esposito zijn mening over het derde seizoen gedeeld en hij lijkt het aardig eens te zijn met Favreau: "Ik denk gewoon dat de serie met elk seizoen uitgebreider en visueler wordt. En ik denk dat het zeker de visie van Jon Favreau en David Filoni is waarmee die uitbreiding begint".

Over hoe het voelt om de serie te kijken zei Esposito het volgende: "Ik hou van de mythologie die achter deze serie schuilgaat en die is verwerkt in de beelden die filmisch lijken. En ik vind het geweldig dat je dit seizoen met elke aflevering echt een nieuwe film gaat zien. Visueel is het een gezichts- en geluidsspektakel dat je meeneemt naar een andere plek".

Seizoen 3 van The Mandalorian bekijk je vanaf 1 maart 2023 op Disney+.


Bron: Collider

Lees meer over: The Mandalorian, Giancarlo Esposito, Disney, Star Wars

Populair nieuws