Dit zijn 5 van de grappigste momenten uit de sitcom 'Friends'

Fans van 'Friends' hebben de grappigste momenten uit de serie op een rijtje gezet.

Fleur van Laar, 13-12-2022 06:38

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De bekende jaren 90-sitcom Friends staat bekend om zijn meeslepende en hartverwarmende personages. Hiernaast zijn ze vaak ook nog eens heel erg grappig. Hieronder zijn een paar van de grappigste momenten op een rijtje.
De serie heeft een groot aantal fans, deze hebben dan ook samen op Reddit de leukste momenten verzameld. Het zijn dan ook vooral de momenten waarin de personages een leugentje vertellen die het grappigst zijn.

5: Rachel heeft ze allemaal al gezien
In seizoen 9 vertelt Rachel een leugen tegen de vriendin van Joey, genaamd Charlie. Wanneer de vriendin van Joey Rachel mee naar de film vraagt bedenkt ze het smoesje dat ze alle films al gezien heeft.

4: Joey helpt Monica en Chandler
In de tijd dat Monica en Chandler hun affaire nog proberen te verbergen helpt Joey hen hier een handje mee. Zo zegt hij een vrouw in een toneelstuk te moeten spelen wanneer Rachel een scheermesje van Chandler bij Monica in de douche vindt.

3: De neppe trouwceremonie
Aangezien Rachel en Ross een kind hebben gekregen zonder getrouwd te zijn, moesten ze een leugentje bedenken bij de nogal conservatieve vrienden van de ouders van Ross. Hierbij bedenken ze een geheel verzonnen verhaal over hun nooit gebeurde trouwerij. Zoals verwacht heeft dit verhaal heel wat gekke momenten.

2: Joey en zijn wasbeer
Joey gebruikt een wasbeer vaak als excuus om zichzelf uit ongemakkelijke situaties te krijgen. Deze komt dan ook vaker terug in de serie. Wanneer Phoebe vraagt waar haar muffin naartoe wijst Joey de wasbeer als schuldige aan, terwijl hij dit zelf natuurlijk is.

1:Rachel over Gladys
In de tijd dat de twee samen woonden wilde Joey een schilderij houden waar Rachel een iets minder grote fan van is. Rachel bedenkt het verhaal dat Gladys, de afgebeelde vrouw, en het schilderij bezeten zijn. Al snel wil Joey zo gauw mogelijk van het schilderij af zijn.

Friends is te streamen op HBO Max. Wie geen genoeg kan krijgen van de vriendengroep kan hieronder nog een compilatie bekijken met grappige momenten:

Bron: Redit

Lees meer over: Friends, HBO Max, Jennifer Aniston, Matt Leblanc

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie