search
Acteurs en makers 'The Witcher' zijn dolenthousiast over vervanger Henry Cavill
Series / Nieuws

Acteurs en makers 'The Witcher' zijn dolenthousiast over vervanger Henry Cavill

De cast en crew van The Witcher zijn heel erg enthousiast over het nieuwe seizoen en over Liam Hemsworth.

Toen Henry Cavill stopte met The Witcher moest zijn rol overgenomen worden door een andere acteur. Dit zat niet helemaal lekker met fans, aangezien ze wilden dat Cavill zou blijven. Liam Hemsworth neemt de rol over en de cast en crew zijn hier heel erg enthousiast over.

Het werd al snel bekend gemaakt dat Hemsworth de rol van Henry Cavill over zou nemen. Dit werd bekendgemaakt via een instagram-post van het officiële The Witcher-account.

Bekijk hieronder de post.

Bekijk op instagram


De makers en cast over het nieuwe seizoen, met Liam Hemsworth
Maker Lauren Hissrich sprak in een interview met TechRadar over de nieuwe casting en het nieuwe seizoen. Lees hieronder haar volledige quote:

"Ik ben zo blij voor kijkers. Ik denk dat het gewoon een nieuw hoofdstuk voor ons is. En ik denk dat nieuwe hoofdstukken nieuwe energie brengen en dat mensen dingen zullen vinden om van te houden. Dus ja, persoonlijk ben ik erg enthousiast".

Joey Batey, die Jaskier speelt, vertelde hoe trots hij is op Hemsworth om deze rol van Cavill over te nemen. Dit is wat hij zei:

"De moed van Liam halverwege naar een show als deze te komen kijken, is ongelooflijk. Ik hoop dat iedereen de toewijding kent die hij al toont aan de serie, omdat hij deze grote rol op zich neemt. Hij duikt hier hals over kop in en neemt het zo serieus met zijn onderzoek en training en dat soort dingen".

The Witcher is te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen