HBO Max verliest enkele van zijn grootste series - kijk ze snel!

Het einde is in zicht voor de series 'Westworld' en 'The Nevers'.

Mitchell van Vuren, 14 december 2022 07:55

Sip nieuws voor abonnees van HBO Max: enkele van de grootste series op het platform staan op het punt om verwijderd te worden. Het gaat hierbij om Westworld en The Nevers. De keus is opmerkelijk, aangezien Westworld één van de meest kenmerkende series is van de streamingdienst.
Deadline meldde dat de twee series van het platform zullen verdwijnen. Hiermee kan de streamingdienst kosten besparen op de beide series, wat in lijn is met de bezuinigingen van de nieuwe Warner Bros. Discovery CEO David Zaslav. Deadline heeft ook vernomen dat beide series "waarschijnlijk weer zullen opduiken op andere platformen".

Deze aankondiging betekent tevens het einde voor The Nevers. Vorig jaar werd de eerste helft het debuutseizoen uitgezonden, maar het uitzenden van de tweede helft is nog niet gepland. Anonieme bronnen lieten Deadline weten dat de verhaallijn "zo gemaakt is dat het eindigt" met de laatste zes afleveringen.

Waar gaat The Nevers over?
De historische serie speelt zich af in Victoriaans Londen en volgt een groep mensen die plots over magische krachten lijken te beschikken. Met een sterke vrouwelijke cast belooft het eerste seizoen af te gaan sluiten met een knal.

Grijp dus nog je kans en kijk de series snel af bij HBO Max.


Bron: Deadline

Lees meer over: the nevers, westworld, hbo max, zaslav

Populair nieuws