Nieuwe serie voor deze twee 'Better Call Saul'-sterren

Deze twee bekende acteurs uit Better Call Saul willen binnenkort weer samen gaan werken aan een nieuw project.

Niels Arts, 14-12-2022 08:31

Dit jaar kwam Better Call Saul ten einde, en daarmee waarschijnlijk de laatste content die we ooit in het Breaking Bad-universum te zien krijgen. Erg treurig allemaal, maar helemaal hoeft het niet afgelopen te zijn.
Zo heeft actrice Rhea Seehorn, die Kim Wexler speelde in Better Call Saul, aangegeven dat ze met zoveel mogelijk mensen die aan Better Call Saul gewerkt hebben weer eens samen wil werken. Drie keer raden wie er bovenaan haar lijst staat.

Nieuwe projecten Rhea Seehorn
Niemand minder dan Bob Odenkirk natuurlijk. Hij speelde Saul Goodman in Breaking Bad en zijn eigen spin-off serie Better Call Saul. Rhea Seehorn heeft aangegeven met hem nog weleens samen te willen werken:

"Ik probeer actief samen te werken met mensen uit de Better Call Saul-familie, met name de producenten. Ik probeer iets te doen met Peter, en Bob [Odenkirk] en ik hebben dingen die we al van plan zijn samen te doen. Patrick [Fabian] en ik willen dingen doen, ik wil meer dingen doen met [executive producer] Melissa Bernstein. Ik probeer eigenlijk nooit die familie te verlaten."

Vooralsnog lijkt het er dus vooral op dat Seehorn van plan is veel met de productie van Better Call Saul te doen, zonder dat er al iets concreets op papier staat. Niet zo gek ook, aangezien Better Call Saul nog maar een paar maanden geleden af is gelopen.

Better Call Saul is nu te bekijken op Netflix.

Bron: Consequence

Lees meer over: Better Call Saul, Breaking Bad, Rhea Seehorn, Bob Odenkirk

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie