Kaley Cuoco's meest weerzinwekkende scène in 'The Big Bang Theory'

Kaley Cuoco heeft aangegeven wat zij de meest weerzinwekkende scène vond die zij moest spelen in 'The Big Bang Theory'

Bas de Kramer, 14-12-2022 09:08

De laatste tijd zijn er de nodige leuke weetjes over The Big Bang Theory aan het licht gekomen. Dit is allemaal te danken aan het boek van Jessica Radloff, The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series. Kaley Cuoco heeft zich daarin uitgelaten over haar minst favoriete moment uit de serie.
Kaley Cuoco (zij speelde het buurmeisje Penny) refereerde aan een aflevering van seizoen 7 getiteld: 'The Friendship Turbulence'. In die aflevering dient Penny een gênant kostuum aan te trekken op de set van een goedkope horrorfilm.

Serial Ape
In de eerste aflevering van seizoen 7 bekende Penny aan Sheldon dat ze in het verre verleden een low-budget horrorfilm had opgenomen met de titel 'Serial Ape-ist'. In de film speelde Penny een studente die onder de douche werd vermoord door een moorddadige, hitsige gorilla. Penny bekent dit alleen aan Sheldon omdat de film verschrikkelijk was en nooit is uitgebracht. Helaas onderschat ze wat de nerds op het internet kunnen vinden.

Serial Ape 2
Later in seizoen 7 stemt Penny vanwege geldproblemen ermee in om een vervolg op 'Serial Ape-ist' te filmen, genaamd 'Serial Ape-ist 2: Monkey See, Monkey Kill'. In deze vervolgfilm probeert een gekke wetenschapper de studente nieuw leven in te blazen. Op de één of andere manier wordt haar DNA echter vermengd met dat van de moordende gorilla, en ontstaat er een mensgorilla.

Gorilliahaar
Cuoco hekelt deze verhaallijn omdat ze gorillahaar over haar hele lichaam moest dragen. In het boek zegt ze:"De ergste ervaring was het filmen van 'Serial Apeist' en van top tot teen bedekt zijn met weerzinwekkend gorillahaar". Ik had zoiets van: 'Echt waar, jongens? Is dit wat er gebeurt?' En Chuck vond het gewoon zo grappig. Hij vond het geweldig. Ik heb nooit begrepen waarom."


Cuoco was ook teleurgesteld over de keuze van de show om Penny zwanger te maken aan het einde van het laatste seizoen, nadat ze in de serie juist was neergezet als iemand die geen kinderen wilde. Toch staat de gorillascène bovenaan in haar lijst van naarste scènes.

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max
Bron: Startefacts

Lees meer over: the big bang theory, hbo max, simon helberg, howard Wolowitz, kaley cuoco

Populair nieuws