search
Goed bekeken Netflix-serie 'Young Royals' krijgt goed en slecht nieuws

Goed bekeken Netflix-serie 'Young Royals' krijgt goed en slecht nieuws

De Zweedse serie kan rekenen op een grote populariteit op Netflix...

Geoffrey Ketels
Netflix heeft voor fans van de serie Young Royals goed en slecht nieuws in petto. Fans van de reeks wachten ongeduldig op een vervolg... Wel, dat vervolg heeft Netflix net aangekondigd!

Young Royals krijgt dus een derde seizoen! Het begon allemaal in het eerste seizoen waarin we voor het eerst kennis konden maken met prins Wilhelm. Wanneer hij gaat studeren aan de prestigieuze school Hillerska wordt hij verliefd op Simon (gespeeld door Omar Rudberg). Het spreekt voor zich dat een dergelijke relatie behoorlijk wat voeten in de aarde heeft...

Positief einde of niet?
De aankondiging van het derde seizoen ging helaas ook gepaard met minder goed nieuws voor de fans van de serie. Netflix heeft namelijk meteen ook aangegeven dat het derde seizoen het laatste wordt.

Bovenstaande betekent dat we in het derde seizoen eindelijk een definitief antwoord krijgen op de vraag of Wilhelm en Simon gelukkig samen zullen zijn of niet. Op Instagram werd door Netflix alvast het onderstaande bericht gedeeld:

Bekijk op instagram

Wanneer het derde en laatste seizoen van Young Royals precies te zien zal zijn op Netflix is tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Aanbevolen artikelen