search
Geen Superman, niet "The Witcher", maar wel James Bond?
Series / Nieuws

Geen Superman, niet "The Witcher", maar wel James Bond?

Geruchtenmachine rond Henry Cavill draait op volle toeren. Wat wordt zijn volgende rol?

Henry Cavill wordt geen Superman en inmiddels is nog eens bevestigd dat hij ook niet zal terugkeren als Geralt of Rivia in "The Witcher".

Variety heeft na de geruchten van gisteren inmiddels al bevestigd dat het vierde seizoen van "The Witcher" ongewijzigd doorgaat met Liam Hemsworth die de rol van Geralt overneemt.

Superman


Cavill speelde de rol drie seizoenen en bevestigde zijn vertrek in oktober, kort nadat hij zijn terugkeer als Superman had aangekondigd. Zijn rol als Superman eindigde alweer toen James Gunn en Peter Safran in november DC Studios overnamen en een nieuwe door Gunn geschreven Superman-film aankondigden waarin Cavill niet zal spelen omdat deze zich richt op een jongere versie van Clark Kent.

James Bond


Cavill heeft verschillende projecten in de maak. De geruchten gaan echter vrolijk door en nu is de hoop dat de 39-jarige acteur de rol van James Bond zal overnemen. Cavill was een van de laatste kanshebbers voor de Bond-rol in Casino Royale, maar werd destijds als te jong beschouwd.

Te oud


De zorg is nu dat hij misschien alweer te oud is, aangezien de producenten van de franchise eerder hebben besproken dat ze iemand van begin dertig wilden aannemen om de rol op zich te nemen, aangezien van degene die tekent, wordt verwacht dat hij tien jaar in de rol blijft.


Zie Henry Cavill vlammen in The Witcher op Netflix

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen