search
Theo James beantwoordt overgebleven vragen over 'The White Lotus' seizoen 2
Series / Nieuws

Theo James beantwoordt overgebleven vragen over 'The White Lotus' seizoen 2

De finale van 'The White Lotus' seizoen 2 leverde verwarring op, maar gelukkig geeft Theo James ons nu de antwoorden waar we op hebben gewacht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seizoen 2 van The White Lotus is recent tot zijn einde gekomen, maar kijkers zijn nog met een aantal vragen achter gebleven. Gelukkig heeft Theo James, die de rol van Cameron speelt, deze vragen beantwoord in een interview met The Hollywood Reporter.

Eén van de vragen die kijkers hadden na het kijken van seizoen 2 is of Cameron weet wie de echte vader van zijn zoon is. Theo James had daarop het volgende antwoord:

"Eerlijk gezegd weet ik het niet zeker, maar ik heb nooit gedacht dat hij het wist. Ik denk dat hij het niet kan weten, omdat zijn hele wezen bestaat uit bravoure en hij ervan uitgaat dat hij de koning van zijn kleine jungle is".

Pakte Daphne Cameron terug?


Ook vroegen veel mensen zich af of Daphne vreemd ging met Ethan tijdens hun wandeling, om Cameron terug te pakken nadat hij vreemd ging met Harper. Hoewel het nooit bevestigd is door regisseur Mike White, denkt James dat het antwoord wel duidelijk is: "Nou, dat nam ik aan. Het zat impliciet in het script, eigenlijk".

"Maar ik herinner me dat ik het aan Mike vroeg en zijn antwoord was: 'Ik weet het niet! Ik weet het niet zeker'. Dus hij wilde dat het zo vaag mogelijk was, maar waar zou ze hem anders naartoe leiden? Gaan ze naar wat rotsen kijken of zo? Ik betwijfel het".

The White Lotus is te zien op HBO Max.

Bekijk op instagram




Aanbevolen artikelen