search
Zendaya heeft één grote wens voor 'Euphoria' seizoen 3
Series / Nieuws

Zendaya heeft één grote wens voor 'Euphoria' seizoen 3

En laten de kerstdagen nu net de ideale tijd zijn om grote wensen uit te spreken.

Euphoria-ster Zendaya heeft haar grote wens gedeeld voor seizoen 3. In het populaire HBO-tienerdrama, gemaakt door Sam Levinson, heeft Zendaya's Rue Bennett met veel onrust te maken gehad. Gaat ze het in het nieuwste seizoen wat makkelijker krijgen?

Het turbulente leven van Rue wordt misschien wel het duidelijkst in aflevering 5 van seizoen 2 van Euphoria, dat door velen wordt beschouwd als het hoogtepunt van de serie. Hierin zien we hoe Rue probeert te ontsnappen aan wat zij ziet als een helse tussenkomst van haar vrienden en familie. De aflevering laat daarnaast Zendaya's acteerkunsten in alle geuren en kleuren zien.

Tijdens een speciale vertoning van de aflevering getiteld Stand Still Like the Hummingbird werd Zendaya samen met haar co-sterren Sydney Sweeney, Hunter Schafer en Maude Apatow gevraagd naar wat ze zou willen zien als de HBO-show terugkeert voor seizoen 3.

Was het maar zo mooi
De tweevoudig Emmy-winnende acteur reageerde door eerlijk te zijn over hoe Rue's strijd met verslaving gebaseerd is op wat bedenker Sam Levinson zelf heeft doorgemaakt, en hoe haar reis een positieve invloed heeft gehad op veel kijkers. Hier het volledige antwoord van Zendaya:

"Ik weet dat ze het kan omdat Sam het heeft geschreven, en Sam is Rue, en hij heeft het echt meegemaakt. Hij is het bewijs dat er hoop is voor Rue en iedereen zoals Rue. Ik ben zo dankbaar voor de mensen die me vertellen over de impact die Rue op hen heeft gehad. Voor mij is dat het grootste geschenk dat ik ooit kan vragen, het geeft me euforie en een doel in wat ik doe. Ik hoop voor het nieuwe seizoen gewoon op een beetje vreugde en dat Rue gewoon kan ademen en liefhebben zonder angst om mensen te verliezen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen