search
Nog één laatste nieuwe Marvel-release in 2022 staat binnenkort online
Series / Nieuws

Nog één laatste nieuwe Marvel-release in 2022 staat binnenkort online

Binnenkort krijgen we voor de laatste keer dit jaar nieuw Marvel-spektakel online aangeboden.

Nu dat Black Panther: Wakanda Forever in de bioscopen te zien is en Guardians of the Galaxy Holiday Special op Disney Plus staat, hebben we de meeste nieuwe Marvel-content van dit jaar wel gehad. Maar er komt nog één ding aan!

We hebben het over Marvel Studios Assembled, een serie waarin we een kijkje achter de schermen nemen bij verschillende Marvel-projecten. Binnenkort verschijnt hier een nieuwe aflevering van.

Nieuwe aflevering Assembled


Hoewel het nog niet officieel bevestigd is, kunnen we een onderbouwde gok wagen. Aangezien de eerder genoemde film Black Panther: Wakanda Forever nog in de bios draait, lijk het onwaarschijnlijk dat Marvel hier al een Assembled-aflevering van online gooit.

De Holiday Special van Guardians of the Galaxy lijkt daarom de perfecte kandidaat te zijn. Volgens de geruchten verschijnt deze Assembled-aflevering op 28 december.

Is het belangrijk om Guardians of the Galaxy Holiday Special en de aankomende Assembled-aflevering ervan te kijken voordat Vol. 3 volgend jaar in de bioscoop draait? Volgens James Gunn helpt het wel, hoewel het niet cruciaal is. Maar de film is leuk, dus geef het een kans!

Bekijk de voorgaande Marvel Studios Assembled-afleveringen op Disney Plus.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen