search
'That '70s Show'-ster Wilmer Valderrama brengt aangrijpende dramaserie naar CBS
Series / Nieuws

'That '70s Show'-ster Wilmer Valderrama brengt aangrijpende dramaserie naar CBS

Hij zal zijn licht laten schijnen op het intense leven van de reddingsdiensten uit New York.

Wilmer Valderrama is bij het grote publiek waarschijnlijk het best bekend van zijn rol als Fez in de Amerikaanse komedieserie That '70s Show. Zelf ontwikkelt hij nu een dramaserie voor CBS gebaseerd op de aangrijpende mémoire van Anthony Almojera.

De mémoire Riding The Lightning: A Year in the Life of a New York City Paramedic volgt het verhaal van een team ambulancemedewerkers die in New York op een dagelijkse basis met kwesties van leven of dood te maken krijgen terwijl ze ook nieuwe leden in hun hechte groep proberen te werven.

Van komedie naar drama


Wilmer Valderrama zal samen met Kaitlin Saltzman uitvoerend producent van de serie zijn. Schrijver Eric I. Lu zal het voornaamste schrijfwerk op zich nemen terwijl de schrijver van het originele verhaal Anthony Almojera de consulent tijdens de serie zal zijn. Lu heeft al ervaring met het schrijven van medische drama's wegens zijn werk aan de serie The Resident.

Terwijl Valderrama zich bezig zal houden met de dramaserie keert hij toch weer even terug naar de komedie. Zo zal hij binnenkort weer de rol van Fez op zich nemen in That '90s Show, wat een spin-off is van That '70s Show.

Wanneer de serie uitkomt is nog niet bekend. That '90s Show kijk je vanaf 19 januari op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen