search
'Undercover' seizoen 4: komt deze er nu wel of niet?
Series / Nieuws

'Undercover' seizoen 4: komt deze er nu wel of niet?

Voorlopig lijkt de focus te liggen op de prequels met Ferry Bouman.

De Belgische/Nederlandse misdaadserie Undercover is misschien wel de succesvolste Nederlandstalige tv-serie van de afgelopen jaren. Het eerste seizoen werd van 24 februari tot 28 april 2019 uitgezonden op de Belgische zender Eén. Daarna verscheen de serie in Nederland op Netflix.

We zijn ondertussen drie seizoenen verder en we zagen ook de prequelfilm Ferry over de beginjaren van Ferry Bouman, het hoofdpersonage van Frank Lammers. Maar krijgen we een vierde seizoen?

Seizoen 4 van Undercover?


Eerder deze maand liet acteur Tom Waes, die Bob Lemmens speelt in de serie, weten dat er op dit moment geen concrete plannen zijn voor een vierde seizoen.

"Ik vind het gezond om ergens op het hoogtepunt mee te stoppen," zei Waes tegenover Veronica Superguide. "Bij Undercover liggen alle argumenten op tafel om te zeggen: we doen er nog eentje. En je kunt ook allerlei manieren verzinnen om mijn personage Bob weer uit zijn gezinsleven te trekken, maar ik heb het gevoel dat het verhaal wel is verteld."

"Misschien komt er ooit nog een keer een vierde seizoen, maar voorlopig dus niet," voegde de acteur toe.



Alle ballen op Ferry


Op dit moment werkt Netflix samen met VRT en het Belgische televisiebedrijf De Mensen aan de prequelserie Ferry - De serie een vervolg op de film uit mei 2021.

In de serie Ferry zien we naar Lammers (Ferry) ook Elise Schaap (Daniëlle), Monic Hendrickx (Claudia), Raymond Thiry (John), Tim Haars (Remco), Huub Smit (Dennis), Kevin Janssens (Jurgen) en Yannick van den Velde (Lars) terugkeren.

Een belangrijke nieuwe rol is voor Tygo Gernandt. Hij kruipt in de rol van Ricardo, één van de leden van de motorbende waar Ferry zaken mee doet. Een verschijningsdatum is nog niet bekend.

Je ziet de drie seizoen van Undercover op Netflix, evenals de film Ferry.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen