search
Is dit het moment waarop seizoen 2 van 'House of the Dragon' uitkomt?
Series / Nieuws

Is dit het moment waarop seizoen 2 van 'House of the Dragon' uitkomt?

Liefhebbers benutten de tijd om te voorspellen wanneer seizoen 2 uitkomt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seizoen 1 van de hitserie House of the Dragon zit er inmiddels op. Liefhebbers kijken uit naar meer en proberen uit te vissen wanneer we seizoen 2 kunnen verwachten.

Op sociale media hebben de fans wel een idee wat ongeveer de première-datum van het tweede seizoen van House of the Dragon zal zijn.

Duur opnames
In eerste instantie wilde men het eerste seizoen filmen in de periode van april tot en met december 2020. Covid stak hier een stokje voor en de productie ging van start in februari 2021, en was afgerond in december van dat jaar. Daarna duurde het nog tot de zomer van 2022 voor de serie te bekiijken was.

Factoren die van invloed zijn
Het is bekend dat de opnames in maart 2023 van start gaan. Net zoals seizoen 1 zal het geheel zo'n 8 tot 9 maanden duren. Verder heeft House of the Dragon voor een belangrijk deel te maken met CGI, wat de nodige tijd in beslag neemt.

De fans concluderen voorlopig dat we seizoen 2 in de lente dan wel de zomer van 2024 te zien krijgen. Het programmeren hangt volgens sommige fans af van de start van het laatste seizoen van Succession.

Seizoen 1 van House of the Dragon valt te streamen op Hbo Max.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen