search
Titel en setting voor 'The Witcher' seizoen 3 mét Henry Cavill onthuld
Series / Nieuws

Titel en setting voor 'The Witcher' seizoen 3 mét Henry Cavill onthuld

Henry Cavills laatste seizoen van 'The Witcher' zit eraan te komen, dus zijn nu de locatie en titel van de eerste aflevering bekend gemaakt.

Seizoen 3 van The Witcher komt steeds dichterbij, waarin we voor het laatst Henry Cavill gaan zien als Witcher. Inmiddels heeft Netflix zowel de locatie van het seizoen als de titel van de eerste aflevering onthuld.

In seizoen 3 van The Witcher zullen we een geheel nieuwe locatie uit de romans van Andrzej Sapkowski te zien krijgen. Volgens Entertainment Weekly zal de eerste aflevering van het seizoen "Shaerrawedd" heten. Geralt en Ciri zullen hierin aankomen in de Shaerrawedd-ruïnes uit de roman Blood of Elves.

Enorm grote set


"Deze set is een van de grootste die we ooit hebben gebouwd," onthulde showrunner Lauren Hissrich in een interview. "Het was een interne-externe set. Elk shot bestaat uit visuele effecten. Er is uiteraard een gevecht gaande, maar meer dan dat, het is één grote, open ruimte".

"Er zijn overal blauwe schermen, dus we zijn momenteel bezig met de laatste details. Aflevering 1 is al eeuwen klaar, maar het heeft zo lang geduurd om deze setting goed te krijgen. Ik denk dat het echt belangrijk is voor het verhaal".

Er waren al geruchten over de setting van het derde seizoen, nadat er in mei foto's van de set gelekt waren. Nu weten we dus zeker dat we in seizoen 3 eindelijk Shaerrawedd met eigen ogen kunnen zien.

The Witcher is te zien op Netflix. Spin-off The Witcher: Blood Origin komt uit op 25 december.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen