search
'Daredevil: Born Again' gaat opmerkelijk lang productieproces in
Series / Nieuws

'Daredevil: Born Again' gaat opmerkelijk lang productieproces in

Maar ja, dat moet ook haast wel met een eerste seizoen van 18(!) afleveringen.

Daredevil: Born Again zal volgens ster Charlie Cox een episch lang opnameschema hebben. De acteur keerde terug naar het Marvel Cinematic Universe als Peter Parker's advocaat Matt Murdock in Spider-Man: No Way Home en was onlangs ook nog te zien in MCU-serie She-Hulk: Attorney at Law.

Maar nu keert Matt Murdock dus terug voor zijn eigen project. Marvel kondigde nog niet zo heel lang geleden aan dat het eerste seizoen Daredevil: Born Again zal bestaan uit 18 afleveringen, dus geheel verwonderlijk dat de opnames veel tijd in beslag gaan nemen is het niet.

Een jaartje Daredevil


Wanneer die opnames precies beginnen en hoe lang ze precies zullen duren? Dat beantwoordde Cox tijdens een interview met tijdschrift NME, waar hij uitgebreid sprak over zijn acteercarrière. Toen Cox werd gevraagd naar de aanstaande opnames van Daredevil: Born Again, zei hij er het volgende over:

"Ze zeiden tegen me: 'We gaan in 2023 filmen'," vertelde Cox aan NME. Waarop ilk zei: 'Geweldig, wanneer?' Ze zeiden: 'Heel 2023'. De opnames beginnen in februari en eindig in december."

We weten nog niet precies wanneer Daredevil: Born Again verschijnt op Disney+, maar gezien de opnameduur zal dit pas ergens in de tweede helft van 2023 zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen