Walter White en 'Breaking Bad' keren binnenkort (heel even) terug!

Niet helemaal op de manier waarop je misschien hoopt, maar Breaking Bad-fans hebben weer even iets om naar uit te kijken.

Zilko Tarici, 23-12-2022 08:37

Walter White keert binnenkort (heel even) terug! Via een nieuwe afbeelding wordt een nieuwe Super Bowl-advertentie van snack-merk PopCorners onder de aandacht gebracht, waarin niemand minder dan Breaking Bad-personage Walter White zijn opwachting zal maken!
Voor zijn optreden als White ontving Bryan Cranston vier Primetime Emmy's voor Beste Hoofdrolspeler in een Dramaserie, maar ook één Golden Globe voor Beste Acteur in een Televisieserie - Drama. De show zelf sleepte twee Emmy's in de wacht voor Beste Dramaserie en één Golden Globe voor Beste Televisieserie - Drama.

Nu, bijna 10 jaar nadat de saga van Walter White werd afgerond, staat het iconische personage van Cranston op het punt zijn epische terugkeer te maken. Alleen deze keer verkoopt hij geen meth: hij verkoopt snacks.

Entertainment Weekly heeft namelijk onthuld dat het bedrijf PopCorners dit jaar bijdraagt aan de reeks Super Bowl-spots, maar dan wel op een behoorlijk indrukwekkende manier: met een Breaking Bad-thema.

Frito-Lay marketing-VP Rhasheda Boyd zei er het volgende over:

"We zijn verheugd om een "‹"‹van de beroemdste tv-series ooit nieuw leven in te blazen om het verhaal van de PopCorners voor het eerst te vertellen tijdens de Super Bowl... en we kunnen niet wachten om de reacties van fans te zien."

Bekijk hieronder de teaser-afbeelding voor de Super Bowl-spot:


Lees meer over: Breaking Bad, Walter White, Bryan Cranston, Superbowl, Better Call Saul

Populair nieuws