search
Met deze nieuwe serie trapt Netflix 2023 af
Series / Nieuws

Met deze nieuwe serie trapt Netflix 2023 af

Netflix begint 2023 met de serie 'Kaleidoscope', die voor iedere kijker anders zal zijn.

Netflix trapt 2023 af met een wel heel bijzondere serie. Niet vanwege het bijzondere verhaal of onderwerp, maar omdat de serie Kaleidoscope op elke mogelijke volgorde bekeken kan worden.

De serie Kaleidoscope volgt een geheel nieuw concept waarbij je de serie niet op volgorde hoeft te bekijken. Je kunt beginnen met iedere aflevering, want samen werken ze allemaal toe naar de finale. Er is dus niet maar één goede volgorde.

Bankrovers en een FBI-agent


Dit betekent ook dat wanneer je de serie opzet, er voor iedere kijker een andere aflevering zal beginnen te spelen. De acht afleveringen werken allemaal toe naar de finale, maar op non-lineaire volgorde. Uiteindelijk is het dus alleen belangrijk dat je de finale als laatste bekijkt.

Het verhaal van de serie gaat over een groep oplichters die een uitnodiging krijgen van een anoniem persoon genaamd Leo Pap om de best beveiligde bank in de Verenigde Staten te beroven. Tegelijkertijd is FBI-agent Nazan vastberaden om hen te pakken te krijgen. In de serie zien we onder andere Giancarlo Esposito als Leo Pap, Paz Vega als Ava Mercer, Rufus Sewell als Roger Salas en Tati Gabrielle als Hannah Kim.

Kaleidoscope is vanaf 1 januari te zien op Netflix.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen