search
Speciale hamburger herleeft bij McDonalds door Netflix-serie 'Emily in Paris'
Series / Nieuws

Speciale hamburger herleeft bij McDonalds door Netflix-serie 'Emily in Paris'

McDonalds speelt handig in op Emily's project in seizoen 3 van de serie 'Emily in Paris'

Het alweer derde seizoen van Emily in Paris staat sinds kort op Netflix. Emily (gespeeld door Lily Collins) krijgt een nieuw project rond McDonald's en hun McBaguette.

Vanwege deze verhaallijn in de serie zal de McBaguette nu ook tijdelijk zijn comeback maken in Frankrijk. De McBaguette speelt een grote rol in een aantal afleveringen, waardoor ook de interesse in het broodje zonder twijfel ook opnieuw zal groeien. Daarom halen Franse McDonald's-filialen het product ook tijdelijk terug.

McBaguette


De McBaguette is een stokbrood met twee hamburgers, sla, kaas en mosterd. Het broodje kwam in 2012 voor het eerst naar McDonald's, maar verdween als snel weer van het menu. Nu zal de McBaguette dus tijdelijk opnieuw beschikbaar zijn in Frankrijk door de release van Emily in Paris. Het is niet duidelijk of ook andere landen zullen volgen.

Plot seizoen 3


In het derde seizoen focust de serie vooral op alle beslissingen die Emily moet gaan maken. Langs de ene kant is er haar driehoeksrelatie met de Franse Gabriel (gespeeld door Lucas Bravo) en de Britse Alfie (gespeeld door Lucien Laviscount), maar ook haar baan zal haar dit seizoen de nodige problemen bezorgen.

Kijk Emily in Paris op Netflix

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen