search
Showrunner weet nu al hoe 'The Witcher' zal eindigen
Series / Nieuws

Showrunner weet nu al hoe 'The Witcher' zal eindigen

Ook weet ze welke spin-offs en prequels er nog gemaakt kunnen worden.

Het kan niet te ontkennen zijn dat The Witcher een enorme hit voor Netflix is. De serie gebaseerd op de boeken van Andrzej Sapkowski heeft inmiddels een spin-off en een derde seizoen in de maak. In een interview maakt showrunner Lauren Schmidt Hissrich bekend hoe de serie tot een einde komt.

Het was altijd het doel van de makers om een serie over Geralt of Rivia te schrijven met een duidelijk eindpunt in beeld. Het was volgens hen belangrijk om het zo aan te pakken want schrijven zonder te weten waar je heen gaat maakt volgens hen dat je al snel het verhaal kwijt raakt. Hissrich weet wanneer het verhaal eindigt en in welk seizoen.

The Lady of the Lake


Het vijfde deel in de saga van The Witcher van Sapkowski is The Lady of the Lake. Dit zal ook het laatste boek zijn die wordt behandeld in de serie. Omdat dit verhaal dieper duikt in de legende van Arthur is volgens Hissrich enorm veel ruimte om de wereld verder uit te breiden van alleen de serie The Witcher.

Ze wil ook duidelijk maken dat kijkers niet altijd moeten verwachten dat de serie hetzelfde verhaal zal vertellen als de fans ze uit de boeken kennen. Met een serie die zoveel tijdsprongen maakt en naar allerlei verschillende universa reist is het onvermijdelijk dat het allemaal door elkaar kan lopen.

Kijk alle afleveringen van The Witcher op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen