search
Nu supergave 3D-kaart van futuristisch eiland uit hitfilm 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'

Nu supergave 3D-kaart van futuristisch eiland uit hitfilm 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'

Een 3D kaart van het eiland in 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'.

Bas de Kramer
Glass Onion: A Knives Out Mystery is een grote hit op Netflix momenteel. Het Cluedo-achtige mysterie met inspecteur Benoit Blanc, gespeeld door Daniel Craig, is het tweede deel in een reeks die wat ons betreft nog lang mag duren.

Plot


In de film nodigt tech-miljardair Miles Bron, gespeeld door Edward Norton, vrienden en kennissen uit op zijn Griekse privé-eiland. Bron organiseert hier jaarlijks een extravagant feestje, dit keer in Cluedo-stijl. Er vindt vervolgens echter een echte moord plaats.

Porto Heli


De film is opgenomen op het luxueuze Amanzoe resort bij Porto Heli, in het noordoosten van de Peloponnesos. Ook zijn er opnames gemaakt op het eiland Spetses wat tegenover het resort ligt. Zie het hier allemaal in 3D.Succes tijdens kerst
Knives Out 2 is geregisseerd door Rian Johnson en duurt 2 uur en 19 minuten. Voor een slordige 468 miljoen dollar kocht Netflix overigens alvast de rechten om nog twee Knives Out films te mogen maken in de toekomst.

Glass Onion: A Knives Out Mystery werd op 23 december uitgebracht en is tijdens de kerstdagen flink bekeken. Kijk de film hier op Netflix.

Bekijk op instagramAanbevolen artikelen