search
Trapt 'The Rings of Power' in dezelfde val als 'Game of Thrones'?
Series / Nieuws

Trapt 'The Rings of Power' in dezelfde val als 'Game of Thrones'?

De belofte van meer actie en meer epische gevechten heeft ook een negatieve kant.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Rings of Power is momenteel zijn tweede seizoen aan het filmen. Amazon-topman Vernon Sanders heeft al aangegeven dat er meer spektakel te zien zal zijn in de verfilming van Tolkien's saga. Is dit echter wel zo'n goed idee?

Met epische scènes in deze bejubelde fantasy-serie is niks mis. Waar hebben we dit echter eerder gehoord?

Cliffhanger eerste seizoen


Qua verhaallijn is het volkomen logisch dat er grootse gevechtsscènes te zien zullen zijn. Galadriel (Morfydd Clark) is er dan uiteindelijk achter gekomen dat Halbrand (Charlie Vickers) en Sauron één en dezelfde persoon zijn. Om Halbrand/Sauron te stoppen is echt wel meer nodig dan 'niet doen!' roepen.

Teleurstellende Game of Thrones


Het gevaar bestaat echter dat je eindigt met gevechten en strijd omwille van het spektakel zelf. Seizoen 8 van Game of Thrones is een bekend voorbeeld. De makers zijn alom bekritiseerd en kijkers beschouwen het slot van de serie dan ook als een enorme teleurstelling.

Gebrek aan logica en diepgang


Het slotseizoen van Game of Thrones voelde voor velen als afgeraffeld. Er werden grote sprongen gemaakt in het verhaal. Niettegenstaande de visuele overvloed, misten velen diepgang en sommige gevallen zelfs logica in de plot.

Vijf seizoenen


Vanaf het begin zijn er vijf seizoenen gepland voor The Rings of Power, met het idee om Midden-Aarde zowel mythisch als sensationeel neer te zetten.

The Rings of Power valt te streamen op Prime Video.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen