'Daredevil: Born Again' gaat flink afwijken van wat de fans erover weten

 'Daredevil: Born Again' gaat afwijken van comics

Charlie Cox waarschuwt fans alvast om niet teveel verwijzingen naar de comics te verwachten in 'Daredevil: Born Again'.

Nina Beerendonk, 30 december 2022 06:39

Fans kijken al lang uit naar de Disney+ reboot van Daredevil, genaamd Daredevil: Born Again. Over het plot is nog niet veel bekend, maar hoofdrolspeler Charlie Cox denkt in ieder geval niet dat de aankomende serie op Disney+ de comics zal volgen waarnaar deze is vernoemd.
In een interview met inews.co.uk besprak Cox zijn recente verschijningen in het Marvel Cinematic Universe. Hoewel de acteur zei dat hij de scripts voor Daredevil: Born Again nog moet lezen, deelde hij dat het onwaarschijnlijk is dat de serie de baanbrekende comic van Frank Miller en David Mazzucchelli zal volgen.

Niet dezelfde verhaallijn

Cox gaf aan dat de naam is gekozen omdat deze bekend is bij fans, maar dat er waarschijnlijk niet dezelfde verhaallijn gevolgd zal worden als in het bronmateriaal. Cox benadrukt dat Daredevil dan ook zeker niet, zoals de naam misschien zou doen vermoeden, opnieuw geboren zal worden: "De enige manier waarop ik zal veranderen, is als de serie qua toon heel anders is. Maar ik denk niet dat iemand de naam moet zien als het soort verhalen dat we gaan vertellen".

Delen van het verhaal uit de Born Again-comic zijn de afgelopen twee seizoenen al verwerkt in Daredevil van Netflix. Veel fans hadden verwacht dat de comics ook weer veel terug zouden komen in de serie van Disney+, maar volgens Cox moeten we dit dus nog maar even afwachten. Wanneer het filmen van de serie begint, zullen er waarschijnlijk meer details volgen.

Daredevil: Born Again verschijnt ergens in 2024 op Disney+.


Lees meer over: Charlie Cox, Daredevil, Born Again, Disney

Populair nieuws