search
Meghan Markle verrast Netflix-kijkers met opvallend nieuws

Meghan Markle verrast Netflix-kijkers met opvallend nieuws

De voormalige actrice vindt dat 'Harry & Meghan' een award verdient...

Geoffrey Ketels
Zelden was een docuserie zo controversieel als Harry & Meghan. Tegelijkertijd is de reeks ook gigantisch populair. Die populariteit heeft er nu voor gezorgd dat Meghan Markle heeft uitgepakt met toch best opvallend nieuws.

Naar aanleiding van de aanzienlijke populariteit waar de docuserie Harry & Meghan op kan rekenen zou de Hertogin van Sussex regisseur Liz Garbus hebben opgedragen om de serie in te dienen bij alle grote awardshows die er nog aan zitten te komen.

Awardwaardig


Markle zou ondertussen duidelijk hebben laten optekenen dat de docuserie Harry & Meghan zeer awardwaardig is. De productie zou volgens haar dan ook geen enkele kans mogen laten liggen om in de prijzen te vallen. Dit nieuws werd onder meer bevestigd door journalist Neil Sean. De bal ligt nu in het kamp van de regisseur van de docuserie.

Oscars


Of Markle denkt in de richting van één of meerdere specifieke awards is niet duidelijk. Wat wel zeker is, is dat een Oscar niet meer tot de mogelijkheden behoort. De shortlist daarvoor werd namelijk reeds bekend gemaakt. Op die lijst geen spoor van de docuserie. Ook een Golden Globe behoort niet tot de mogelijkheden. Dit omwille van het feit dat de categorie voor beste documentaire reeds geruime tijd geleden werd geschrapt.

Heb jij Harry & Meghan nog niet gezien? Dan kan je daar meteen verandering in brengen. De docuserie is namelijk te streamen op Netflix!

Aanbevolen artikelen