search
Deze oude en nieuwe schurken keren terug in de 'Doctor Who'-special
Series / Nieuws

Deze oude en nieuwe schurken keren terug in de 'Doctor Who'-special

De kerstspecial van Doctor Who heeft mooie en bekende rollen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Met de terugkeer van Doctor Who in 2023 staat veel op het spel. Voor het eerst keert een acteur die de Doctor speelde terug als nieuwe Doctor, en mogen we ook wat oude en nieuwe schurken verwachten.

"Nieuwe" schurken?


De trailer die deze week verscheen licht al een klein tipje van de sluier op voor volgend jaar. Niet alleen zien we Catherine Tate weer als Donna Noble, maar ook zien we de al aangekondigde Neil Patrick Harris als de Celestial Toymaker.

Wie is de Celestial Toymaker?


De Celestial Toymaker is een schurk uit de klassieke Doctor Who-tijd, met absolute macht over de werkelijkheid van zijn eigen dimensie. Hij haalt mensen uit andere dimensies, die het dan tegen hem moeten opnemen in een reeks spellen.

Beep the Meep


Een ander personage uit de Doctor Who-overlevering. Beep the Meep ziet er misschien lief en onschuldig en nogal Baby Yoda-achtig uit, maar het lievige uiterlijk verraadt een geslepen monster. Beep's kracht is namelijk ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt.



De "Wrath Warriors"


Net als Beep is de oorsprong van de Wrath Warriors een Doctor Who stripboek. Sterker nog, dezelfde comic die Beep introduceerde. De Wrath Warriors zijn een soort politiemacht die jacht maakt op Beep.

De herintroductie van deze oude, nieuwe bekenden is voor veel fans nu al een reden om zich op de zestigste verjaardag van Doctor Who te verheugen.



Het is nog lang wachten, maar uiteindelijk zullen de verjaardagsspecials, de terugkerende David Tennant en Catherine Tate en de nieuwe Doctor Ncuti Gatwa, eind 2023 op de BBC en dan ook op Disney+ te zien zijn!





Aanbevolen artikelen