search
Flinke gevolgen voor spin-offs 'Game of Thrones' na reeks annuleringen bij HBO Max
Series / Nieuws

Flinke gevolgen voor spin-offs 'Game of Thrones' na reeks annuleringen bij HBO Max

Schrijver van de originele boeken is met HBO flink aan de slag maar verandering is op komst.

Het was voor HBO een eenvoudige beslissing om na Game of Thrones voort te borduren op het succes van de serie. Er werden veel ideeën bedacht alleen na de recente reeks annuleringen bij HBO is het nog maar de vraag wat er uitgebracht wordt.

Schrijver van de boeken uit de Game of Thrones-reeks George R.R. Martin is druk bezig met HBO om aan allerlei mogelijke spin-offs en prequels te werken. Na de recente annuleringen bij HBO van onder meer Batgirl (waarvan de opnames al volledig afgerond waren) ligt voor sommige spin-offs een onzekere toekomst in het verschiet.

Één spin-off al gecanceld


Martin schrijft op zijn blog dat het inderdaad wat meer onzeker is voor sommige series. Hij zegt dat sommige series al verder zijn dan anderen alleen is het nu zo dat series net zo makkelijk in de koelkast gaan als er bedacht worden. "Alle veranderingen bij HBO Max hebben zeker invloed op ons gehad." aldus Martin.

Er is al een project geannuleerd waarbij actrice Naomi Watts de hoofdrol zou spelen. Hiervan was al een pilot opgenomen maar HBO besloot hiermee niet door te gaan. HBO wilt nu liever de tijd nemen om aan één spin-off, sequel of prequel tegelijk te werken in de hoop dat dit de kwaliteit van de serie ten goede komt.

Kijk Game of Thrones of House of the Dragon op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen