search
Fruitcake zorgde voor stinkende scènes in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Fruitcake zorgde voor stinkende scènes in 'Game of Thrones'

Acteur John Bradley blikt terug op smerige scènes die hij moest spelen als Sam Tarly.

Game of Thrones zat vol met mooie, lugubere en bijzondere scènes. Een scène die nogal smerig was is die van Sam Tarly die bedpannen (toiletten voor mensen die hun bed niet uit kunnen) schoonmaakt. John Bradley, die de rol van Sam Tarly speelde, blikt hier nog eens op terug.

Kletsnatte fruitcake


In een interview met Vulture beschreef Bradley hoe de scènes tot stand kwamen en wat ze gebruikten om de kak zo goed mogelijk na te maken "Nou, als je menselijke uitwerpselen op het scherm wilt nabootsen dan kun je het beste kletsnatte fruitcake gebruiken". Dit mengsel werd vervolgens in de vorm van drollen gegoten om het levensecht te maken.

Kak


"Het ding met natte fruitcake" vervolgde Bradley, "is dat wanneer je het voor het eerst ziet om 6.30 uur 's ochtends, het vers is, maar als je vervolgens om 5 uur 's middags aankomt en je hebt de hele dag gefilmd en de natte fruitcake heeft de hele dag in het water en onder de hete lampen gestaan, dan begint het net zo onaangenaam te worden als het echte ding."

Bradley heeft het doorstaan


Bradley wist natuurlijk dat de kak niet echt was, maar door de geur van de oude fruitcake voelde het allemaal behoorlijk authentiek. Dit is in de scènes dan ook goed terug te zien, hoewel daar niet al te veel acteerwerk voor nodig was.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.





Aanbevolen artikelen