'Stranger Things'-ster verklapt hoe de serie voor zijn personage zal eindigen

Will Byers verdween de afgelopen seizoenen op de achtergrond, maar in het laatste deel van 'Stranger Things' zal de focus weer meer op hem liggen.

Nina Beerendonk, 31-12-2022 17:59

In het eerste seizoen van Stranger Things speelde het personage Will Byers een enorm grote rol. In de latere seizoenen werd dit steeds minder, maar volgens Noah Schnapp, die Will speelt, zal de serie eindigen met een grotere focus op zijn personage.
Stranger Things heeft zich met ieder seizoen verder uitgebreid en steeds weer nieuwe personages toegevoegd. Schnapp heeft er nu in een interview op gehint dat het laatste seizoen van de serie, in tegenstelling tot de vorige, weer meer terug zal gaan naar de oorsprong.

Verhaal begint en eindigt met Will

"Ik kan je gewoon vertellen dat ik heel erg enthousiast ben over wat komen gaat. Ik denk dat ze dit seizoen geweldig werk hebben geleverd met het personage van Will en alles wat ze nodig hadden prachtig hebben aangepakt", deelde Schnapp. "De manier waarop ze de serie hebben afgesloten is gewoon perfect - het verhaal begon met Will en het zal eindigen met Will".

Will Byers heeft het gedurende de serie erg moeilijk gehad. Eerst werd hij ontvoerd naar de Upside Down, waarna hij in het tweede seizoen probeerde te herstellen van de aanhoudende effecten hiervan. In seizoen 3 en 4 probeerde hij een gevoel van normaliteit terug te krijgen, wat hem niet makkelijk af ging. Hopelijk eindigt het verhaal goed voor Will in seizoen 5.

Seizoen 5 van Stranger Things zal waarschijnlijk ergens in 2024 verschijnen op Netflix.


Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Noah Schnapp

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in