search
Superster Rihanna ergerde zich kapot aan Jim Parsons uit 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Superster Rihanna ergerde zich kapot aan Jim Parsons uit 'The Big Bang Theory'

Jim Parsons en Rihanna kunnen het goed met elkaar vinden, op één ding na.

Superster Rihanna en de 'nerdy' Jim Parsons (Sheldon uit The Big Bang Theory ,da's niet persé een logisch paar. Toch kennen ze elkaar goed, zelfs zo goed dat Rihanna aangaf zich kapot te ergeren aan één van zijn grapjes.

Het duo kent elkaar van een samenwerking van een flinke tijd geleden, 2015 om precies te zijn. Ze werkten toen beiden als stemacteur aan de Dreamworks-animatiefilm Home.

Ergernis


Als onderdeel van de promotietournee van de film verscheen Parsons destijds in The Tonight Show van Jimmy Fallon. Hij gaf toen aan dat ze goede vrienden van elkaar waren maar dat Rihanna zich wel kapot ergerde omdat hij elke keer als hij haar zag haar liedjes begon te zingen.

Parson hierover: "Ik blijf zingen, zoals 'Yellow Diamonds in...' Ik bedoel, gewoon uit het niets zal ik het doe. Haar reactie is altijd... ze kijkt me aan en zegt: 'Dat geeft me koude rillingen, en niet op een goede manier."

Bazinga


Parsons legde ook uit dat hij eerst dacht dat het misschien een compliment was, maar later besefte hij: "Wat als zij 'Bazinga!' zou zeggen, de hele tijd?"Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen