search
'White Lotus'-actrice ging bijna fout in met racistische taart
Series / Nieuws

'White Lotus'-actrice ging bijna fout in met racistische taart

Sabrina Impacciatore stuurde een taart met tekst naar Mike White en dat liep bijna fout af.

Sabrina Impacciatore (zij speelt hotelmanager Valentina in het tweede seizoen van The White Lotus) stuurde een taart met tekst naar Mike White, de maker van de serie. Goedbedoeld maar de tekst die zij op de taart zette bleek racistisch te zijn.

De White Lotus-actrice verscheen onlangs in Jimmy Kimmel Live! om te praten over haar belevenissen tijdens en na de opnames. Ze vertelde dat ze een onschuldige fout had gemaakt, die haar in een lastige situatie had kunnen brengen

Taart


Impacciatore wilde haar verjaardag vieren en daarvoor nodigde ze de hele cast uit voor een feest, inclusief de showrunner en bedenker van de serie, Mike White. Terwijl ze op het feest was, wilde ze haar baas een kleine blijk van waardering geven en ze besloot een taart voor hem te laten bakken.

Impacciatore wist dat één van White's favoriete films Wild at Heart is dus besloot ze een taart te bestellen waar ze de liefde voor de film kon combineren met de naam van de showrunner en zowel de Amerikaanse als de Italiaanse vlag. Het resultaat was een taart met de tekst "White at Heart".

Trots op


"Het punt is dat ik met ons allemaal op de foto wilde, ik was zo trots op deze taart, ik was zo blij. Ik kon niet wachten om hem aan iedereen te laten zien" vervolgde ze. Uiteindelijk was de broer van haar agent de enige persoon die eerlijk durfde te zijn. "Hij kwam naast me staan en zei: 'Sabrina, niemand zal ooit een foto maken met jou en deze taart, want dit is een racistische taart". Uiteindelijk dus net op tijd om een relletje te voorkomen.



Kijk The White Lotus op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen