search
Spectaculaire overname 'Wednesday' van Netflix naar Prime Video in de maak?
Series / Nieuws

Spectaculaire overname 'Wednesday' van Netflix naar Prime Video in de maak?

Door de overname van MGM door Amazon, zijn er geruchten dat de serie 'Wednesday' zou meeverhuizen.

De serie Wednesday is één van de populairste series van het moment. De serie is pas sinds november 2022 te streamen, maar is de afgelopen tijd zeer goed bekeken. Het wachten is op het moment dat bekend wordt gemaakt dat er een tweede seizoen komt. Dit is nog altijd niet bekend gemaakt en mogelijk dat gedoe achter de schermen daar debet aan is.

Showrunner Miles Millar heeft al weten dat de scenario's voor eventuele volgende seizoenen al klaar zijn. Maar of dat tweede seizoen ook op Netflix zal verschijnen, was in eerste instantie nog niet volledig zeker. De producer van Wednesday is namelijk de filmstudio Metro-Goldwyn-Mayer, die onlangs werd overgenomen door Amazon.

Prime Video


Door deze overname onstonden er speculaties over een eventuele overdracht van Wednesday van Netflix naar Prime Video. Om de geruchten de kop in te drukken werd recentelijk bekend gemaakt dat Netflix toch een tienjarig contract heeft voor deze Addams Family-franchise.

Dit betekent dat alleen als Amazon, separaat van de overname van MGM, een enorme bak met geld neer zou leggen, de serie kunnen worden overgenomen. Daar lijkt echter geen sprake van. Het wachten is dus nog altijd op het moment dat Netflix bekend maakt dat er een tweede seizoen volgt.

Bekijk op instagram


Kijk de serie op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen